Niin se vaan vuosi lähenee loppuaan. Pitäisi varmaan listata, mitä ollaan saatu aikaan ja niin edelleen... Mutta mitäpä noista. Edistytty: on jotenkuten, menestystä: ei ole tullut ;) Itseasiassa toissa viikolla minuun iski jonkunnäköinen epätoivoisuus "olen paska kouluttaja", vaikka syyt nyt olivat aika pienet. Huomasin agilityreeneissä, ettei osata vielä(kään) pujotella, eikä kunnolla kontaktejakaan, ja vielä sunnuntaina kävin palveluskoirakentällä eikä sielläkään sujunut.  Suurin syy on tietysti minussa, joka en osaa loogisesti kouluttaa, oon laiskotellut ja pelännyt, että pilaan koiran = en sitten tee mitään.

No, siitä on päästy jo yli kun viime viikolla pujottelut onnistui hienosti, kontaktistrategiaa mietin ajatuksella (päätin palata alkuperäiseen two on-two off -menetelmään, jota alussa lähdettiin tekemään ja jota Remo edelleenkin tarjoaa) ja tottiskin lauantaina meni tosi upeasti, molemmilla koirilla. Imakin pääsi agiliityyn perjantaina ja meni... mahtavasti!! Vauhtia riitti ja oli innoissaan. Hyvä Irmeli.

No mutta eipä tässä sitten muuta kuin Hyvää Joulua ja Onnellista ja menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille (kahdelle) tätäkin lukeville! Tuunasin hienon joulukortin, tästä tosiaankin näkee, että teen työkseni jotain designjuttuja 8) Hahahha. Työkaverit nauraa, kun kerroin että yläasteella kuviksenopettaja suositteli vaihtamista musiikkitunneille. Ja se olikin järkevää:

2167968.jpg

Edit. Inkun blogissa olleen esimerkin innoittamana laitetaan vielä tällainen nätti:
c061.gif
Christmas Glitter Graphics