Hmm onpas pitkä aika edellisestä postauksesta... No, lukijoita ei taida olla niin huimasti joten pikku juttuja. Eipä tässä hirveämmin ole tapahtunutkaan mitä pitäisi informoida anonyymeille lukijoille :)

Viime viikonloppu vietettiin kouluttajien kouluttamis koulutuksessa jossa kaikki kolme koiraa pääsivät esimerkeiksi. Enni sai lauantaina esitellä hyppykykyjään ;) ja selviytyikin mainiosti! Todella kauniisti toi esiin hyppyongelmansa ja niitä sitten yhdessä ratkottiin. Remo pääsi hyppytekniikan opetusmalliksi, eli tehtiin hyppyharjoituksia käyttäen "maapuomeja" ja kavaletteja (tuttuja hevospuolelta), tarkoituksena oppia pidentämään ja lyhentämään askelta sekä kokoamaan ja pidentämään kroppaa. Remo oli oikein hieno! Kuviakin on tarjolla kunhan ehdin napata ne kuvaajalta.

Sunnuntaina saimme Iman kanssa kokeilla megavaikeaa rataa johon ensin tutustuttiin yhdessä kouluttajien kanssa ja suorituksen jälkeen purettiin yhdessä ongelmakohtia. Ja palautetta todella saatiin, niinkin paljon innostuivat meitä suomimaan, että sain jo tipan linssiin... Ja meikä luuli olevansa parkkiintunut palautteen vastaanottaja kahdenkymmenen vuoden ratsastusharrastuksen karaisemana... Tuntuukin vähän siltä, uskaltaako tuota lähteä kisoihin 10.5., kun huomasinkin olevani täysin kädetön ja päätön ohjaaja. Jalat kyllä toimii ihan ok välillä, jos ei tarvii juosta kun suoraan. Lisätään tähän sitten vielä koiran aliarviointi ja huono rataantutustumistaito, niin avot: eipä taideta kisata tänä kesänä. :/ No, pitää ehkä muistaa, että rata oli joku maajoukkuihmisille ja -koirille suunnattu harjoitus, ja seli seli ei olla Iman kanssa treenattu mitään (kuvioita) koko talvena... No ehkä tästä noustaan vielä. Ima kyllä toimi hirveän nätisti, hyvä Ima!

Imasta puheen ollen käväistiin eilen pitkästä aikaa tottiskentällä. Ennin treeniä auttaakseni otin Iman kanssa A-estettä noudolla noin vain melko kylmiltään pitkän tauon jälkeen. Tasamaanoutohan on hänen lempiliikkeitä, mutta telineet on jääneet vähemmälle. Ainakin vielä viime syksynä telineiden ylitys kapula suussa oli pakkopullaa... No, rouva (kohta kohduton sellainen!) yllätti todella iloisesti ja teki mahtavan hienot noudot. Pari kertaa autoin alussa liinalla juosten rinnalla, ja sitten vaan ihan itsenäinen nouto. Ei mitään ongelmaa! Hyvä Ima!! Sitten perään vielä pari esinettä pellolla, ihan hyvin menivät. On tainnut talven tauko tehdä hyvää :) Joku kuvakin on kunhan ehdin purkaa kännykästä, laatu ei kyllä ole huibua.

Remo harjoitteli seuraamista ja maahanmenoa. Seuraaminen alkaa sujua sivulle tuloineen, maahanmeno vauhdissa on aika uusi juttu muttei varmaan kauaa Remolta mene, kun menee perille, nopeaoppinen ja innokas kun on. Ei muuta nyt treenattu. Tai no, ehkä käyttäytymisharjoitukset lasketaan mukaan? Taitaa olla kevättä ja murrosikää rinnassa ja *****issa... heh heh... Ihan kiltti poika, innokas vaan!=) mm. karkasi häkistä autosta kentällä. Ehkä unohdin laittaa häkin oven kunnolla kiinni. Tai sitten en, tiiä näistä. Vähän pissaakin lirahti kotona lattialle yksi aamu kun nt tuo merkkaaminen on niin pop ja kiire ulos aamulla. Kova poika pissaamaan muutenkin. Pissaamiseen onkin hyvä lopettaa, tällaasta täällä.

Lis. pari kuvaa:

Ima ruudussa
1495126.jpg

1495125.jpg

Enni auttaa:
1495123.jpg