hahaa! Vatsani ja vastutustuskykyni on terästä! Selvisin noronkyllästämältä Levin matkalta ilman noroa. Noin 35 ihmistä 40:stä sai noron meidän porukasta, eli pitänee alkaa lottoamaan. Koska treenit on reissujen takia olleet tauolla nyt kolmatta viikkoa niin eipä ole mitään koira-asiaa raportoitavana. Remo oli käyttäytynyt asiallisesti hoitolassa, seurustellut ja ulkoillut berninpaimenkoiratytön ja sakemannipojan (!) kanssa. Aikamoinen jätkä  poikien kanssa tulee juttuun ja hoitolassa viihtyy, varmaan tykkää vaan kun on kavereita ja häppeninkiä! Ima oli saanut luksuskohtelua työkaverin luona, muita äksidenttejä ei ollut sattunut paitsi pöydälle jätetty, viideksi päiväksi tarkoitettu, koiranruoka oli hävinnyt parempiin suihin, tietenkin Iman suihin.

Treenit on vielä tämän viikon tauolla, koska retkeilen Oulussa ja on ihan sikatylsää niinkuin tästä jutusta ehkä paistaakin rivien välistä. Siksi jätänkin tämän nyt tähän ja liitän mukaan koirien toissaviikonlopun radat.

Jari ja Remo, hieno selostus taustalla! 

Ima ja Jonna: 

On se Ima vaan vaikeen näköinen, en tiedä miksi. Eipä ikinä tuosta kun katsoo, niin uskoisi että ollaan 6.5 vuotta harrastettu. Voivoi

Julkaisulupa jäi kysymättä molemmilta, sori! Muuta ei tällä kertaa, Turun kisoja odottelen innolla, paitsi jos tulee noro tai joku muu lenssuviirus.